Ferielejlighed udlejes

Lejligheden befinder sig på 1. sal med udsigt til haveanlæg, voksen- og børnepool i en velholdt og arkitektonisk spændende bygning med i alt 37 ejerlejligheder. I stueetagen finder du fitness rum.Komplekset er færdigopført primo 2006 og ligger i et roligt kvarter meget centralt for Alanya centrum og den gamle bydel i gåafstand til havnepromenaden.

Lejligheden er udstyret med: Opvaskemaskine, Vaskemaskine, 3 x aircondition (fungerer også som varmeapparater i lavsæsonen, hvor nætter kan være kolde), musikanlæg, TV, ovn, glaskeramisk komfur, stort køle- og fryseskab, dyner/tæpper.(Vi bestræber os på at der altid er salt, peber, opvasketabs, vaskepulver og opvaskemiddel i lejligheden, men kan ikke garantere at det forefindes.)

 

Yderligere Faciliteter: Dejligt poolområde med børnepool, udendørs bordtennis, fitness rum, legeplads ved siden af fælles grillplads.

Selve lejligheden er på 85m2  fordelt på soveværelse med dobbeltseng, børnesoveværelse med 2 køjesenge (plads til 4) samt pæn stor stue, køkken og bad. Dertil kommer stor hjørnebalkon på ca. 20m2.

Tip: Det er rigtigt hyggeligt at handle lækre entrcotes, kylling o.lign. i den lokale Migros delikatesse-afdeling og grille på terrassen med den lille el-grill som også forefindes i lejligheden.

 

Lejligheden udlejes gennem lokal ejendomsmægler i Alanya som også kan være behjælpelige med transfer via Antalya eller Gasipaza lufthavn eller assistere ifm. eventuelle andre ting eller spørgsmål.

 

 I lejligheden forfindes sengelinnede, håndklæder, viskestykker, klapvogn, masser af brædtspil, bordtennisbats og bolde, diverse badeting/legetøj, en del bøger på dansk og enkelte engelske til fri afbenyttelse.