Transport

Generelt er det nemt og billigt at komme til Alanya. Der flyves fra mange lufthavne og ofte til Antalya, som ligger ca. 1 1/2 times kørsel nord for Alanya.

Ny lufthavn i Gazipasa er åbnet inden for de seneste år og afstanden herfra til Alanya er kun ca. 45km.

Flyv til Antalia og derfra videre med bil til Alanya

Priser varierer meget alt efter hvornår på året man ønsker at rejse og i hvor lang tid i forvejen man kigger på flyrejserne, men påregn min. 100EUR pr. vej fra Hamborg og 2500kr. for en uge tur/retur fra Danmark pr. person.

Det er som udgangspunkt 25-30% billigere at flyve fra Tyskland!

Til trods for høje oliepriser kan man stadig finde gode tilbud på flyveturen til Antalya (lufthavnsbyen nord for Alanya), og vi kan kraftigt opfordre til at man tilmelder sig nyhedsbrev fra de relevante (tyske) flyselskaber og er klar til at slå til ca. 3-4mdr før afrejse når der er slagtilbud!

Ny lufthavn i Gazipasa kun ca. 40km syd for Alanya er inden for de sidste par år også blevet en reel mulighed at flyve til!

Transfer fra Antalya til Alanya: Vi kan formidle transfer fra Antalya (lufthavnsbyen) og til Alanya fra 70EUR pr. vej (ved 4 pers.) og 50EUR t/r fra Gasipaza. Dette tilbud er en service som udelukkende tilbydes vore lejere.

Køreturen fra/til Antalya tager ca. 1,5 time og har ikke stop undervejs medmindre man selv ønsker det og man bliver sat af direkte ved lejligheden. Ligeledes afhentes man ved lejligheden når man skal hjem igen, som regel 4 timer inden flyafgang.

Alternativ transfer

Har man ønske om endnu billige transfer så er det billigste nok at benytte Resorthoppa som tilbyder transfer tur/retur Antalya-Alanya for ca. 115kr. pr. person (begge veje!). Her er tale om fællestransport sammen med andre passagerer og med stop på vejen så påregn ventetid inden afgang og ekstra tid til stop undervejs. Tilmelder man sig deres nyhedsbrev i god tid kan man ofte få 10-15% rabat.

FLY TIL GAZIPASA AIRPORT

Der er masser af fly fastsat til at flyve til Gazipasa lufthavn i sommeren 2017. Indtil nu har vi fundet: Germania til Bremen, Düsseldorf og Hamborg. Til Danmark har vi Sunweb til Billund og København, Suncharter til Aalborg og Billund og Airnavia til Aalborg og Billund. Derudover er der selvfølgelig også de normale daglige fly med Pegasus og Turkish Airlines via Istanbul.