Hos tandlægen i Alanya

Beskrivelse af mit tandlægebesøg i Alanya i Tyrkiet sommeren 2012

» Indsendt af den jul 20, 2012 i Seværdigheder og Udflugter | 2 kommentarer

Hos tandlægen i Alanya
4.5/5 - (2 votes)

Lige før min afrejse til Alanya i Tyrkiet sommeren 2012 tabte jeg en kæmpestor fyldning i en kindtand og jeg besluttede mig for at besøge en tandlæge i Tyrkiet, da jeg udemærket vidste at reparationen ville blive dyr i Danmark!

Efter at have besøgt hjemmesiden www.avmintand.dk mente jeg at have fundet en tandlæge som havde fået så gode anbefalinger at jeg selv turde “ligge mig under boret” og jeg mailede og fik en aftale i stand med tandlægen inden afrejse til Alanya.

Allerede dagen after jeg kom til Alanya, blev jeg afhentet af tandlægens chauffør udenfor lejligheden og kørt til klinikken i et lægehus kun 5 min. væk. Jeg kom hurtigt ind til en forholdsvis ung men meget tillidsvækkende tandlæge.

Efter en hurtig undersøgelse forslog tandlægen at jeg fik en krone i stedet for hele tiden at skulle reparere på tanden der efter flere udskiftede fyldninger er boret ret lille. Jeg fik nogle nye tider aftalt og hen over en uges tid besøgte jeg tandlægen 5-6 gange inden alt var lavet . Tandlægen var ikke tilfreds med den første porcelænskrone og tog derfor afstøbning til en ny krone uden tøven da han først havde konstateret at kvaliteten/pasningen ikke var god nok.

Behandlingen var helt smertefri (han var gavmild med bedøvelsen som ikke koster ekstra..) og til sidst havde jeg fået 2 flotte fortænder (der var knækket dele af dem begge) og en krone i munden og den endelige regning lød på ca. 2.150kr…

Det er min opfattelse at det samme arbejde i Danmark ville have kostet 5-7.000kr og jeg fik det ordnet det hele mens jeg havde ferie og god tid og hvert besøg hos tandlægen tog ikke meget mere end 30min. inkl transport frem og tilbage af chaufføren Ali!

2 Kommentarer

  1. hej der, du må da godt sende mig et link til den tandlæge, jeg skal nok have ordnet meget og har ikke råd til det i Danmark

    benny
    dana@dbmail.dk

Send kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>