Hammam-besøg i Alanya

» Indsendt af den jul 19, 2012 i Seværdigheder og Udflugter | 1 kommentar

Hammam-besøg i Alanya
4/5 - (1 vote)

Kommer du til Alanya må du ikke snyde dig selv for den gode oplevelse som en tur i Hammam er.

Overalt i Alanya er der masser af Hammam’er – steder som tilbyder Tyrkisk Bad og priserne der reklameres rundt omkring starter ved 12Euro/25Ytl.

Vi plejer at komme i Hammam’en som er placeret i kælderen under Hotel Günes – se kort nederst på siden – hvor vi senest (medio juli 2012) betalte 50 Ytl for 2 voksne (vore 2 børn på hhv. 8 og 10 år kom med uden beregning).

Behandlingen starter med en tur i sauna og efter et stykke tid kommer vi ind i vaskerummet med “den varme sten”, hvor vi efter tur  bliver skrubbet igennem, så døde hudceller løsnes. Herefter bliver vi indsæbet i enorme mængder af sæbeskum og får en kombineret afvaskning og massage efter tur og de heldige bliver svunget en omgang på den varme, glatte sten!

Efter afsluttet behandling slapper vi af i et køligt rum inden vi igen bevæger os ud i det gode, varme sommervejr!

Man kan vælge at tilkøbe yderligere massagebehandlinger efter ønske.

På grund af den megen hud som fjernes er det en god ide at besøge Hammam i starten af ferien hvis man altså gerne vil bevare så meget som muligt af kuløren fra ferien.. God fornøjelse.

 


Vis Alanyaferien.dk på et større kort

1 kommentar

  1. Kender du måske et godt sted i Alanya, hvor de tilbyder en usædvanlig god Hammam-oplevelse er du velkommen til at fortælle om det her!