Badeland i Alanya Centrum

» Indsendt af den jul 29, 2012 i Seværdigheder og Udflugter | Ingen Kommentarer

Badeland i Alanya Centrum
Rate this post

Børnenes bedste sted er badelandet Alanya (Damlatas) Aqua Center, der er placeret centralt i Alanya by, og tilbyder et udemærket udvalg af vandrutsjebaner, bølgebassin, børnebassiner uden at man behøver at bevæge sig væk fra byen.

Vi plejer altid at komme her minimum een gang under vores besøg i Alanya, for børnene synes det er evigt skægt at drøne ned af de forskellige forlystelser og når børnene har det sjovt har de voksne det som regel også fint.. selv om man måske kunne ønske et lidt lavere lydniveau når der nu skal spilles musik hele tiden, men find evt. en plads lidt væk fra nærmeste højtaler.

Et år prøvede vi at tage en udflugt til det store badeland som ligger udenfor Alanya, men blev slemt skuffede da vi opdagede at selv om det meget store badeland ganske rigtigt er kæmpestort er der ikke flere eller anderledes rutsjebaner end dem som man kan prøve i det mindre og mere centralt placerede Alanya Aqua Center – så turen ud af byen kan man roligt spare sig selv ulejligheden af!

Entre i Damlatas Aqua Center koster 25 Ytl for personer over 12 år og halv pris for børn under 12 år. Der tilbydes diverse entre-pakker med frokost inkluderet, men dette køber man kun een gang…

Vi plejer at spise på Burger King lige udenfor badelandet inden vi går ind ved middagstid og slipper på denne måde for deres temmeligt kedelige pommes frites, burgere og pizzaer.

Bemærk: Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer, men der er kiosk hvor man kan købe vand, sodavand, øl, is og slik til opskruede men alligevel acceptable priser.

Besøg evt. deres lidt specielle hjemmeside og få en smagsprøve på især lydsiden ifm. et besøg i parken… www.alanyaaquapark.eu


Vis Alanyaferien.dk på et større kort

Send kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>