Restaurant Ravza

Restaurant Ravza er måske Alanyas bedste restaurant! – den er i hvert fald en af de mest besøgte restauranter i Alanya.

» Indsendt af den jul 29, 2012 i Restauranter i Alanya | Ingen Kommentarer

Restaurant Ravza
4.7/5 - (3 votes)

I en norsk avisartikel så jeg Restaurant Ravza omtalt som den billigste men samtidigt også en af de bedste restauranter i Alanya! – vi faldt selv over restauranten for omkring 3 år siden, da vi spadserede rundt i basarområdet ved havnen.

Alanyas bedste restaurant

På Ravza Restaurant oplever du ikke i overdreven grad, som på andre restauranter i bymidten, at tjenerne forsøger at overtale dig til at komme og besøge restauranten – det har tjenerne nemlig slet ikke behov for – eller tid til! Der er nemlig altid rigtigt mange gæster – vi har ikke oplevet andre restauranter som har lige så travlt i Alanya – derfor er Ravza måske Alanyas bedste restaurant!

Udvalget er stort og der tilbydes typiske tyrkiske retter som, diverse Ottoman-gryder, tyrkiske pizza, grillretter med diverse döner kebab og i den norske avisartikel blev fisken fremhævet.

Restauranten ligger helt centralt ved havnen omgivet af et stort antal traditionelle turist-restauranter. På Ravza kommer der imidlertid næsten lige så mange lokale gæster som der kommer turister, hvilket siger noget om pris / kvalitet.

Bemærk: Restaurant Ravza serverer ikke alkohol.

Besøg evt. Ravzas hjemmeside: http://www.ravza.com.tr


Vis Alanyaferien.dk på et større kort

Send kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>