Restaurant Lider Paca

» Indsendt af den aug 14, 2011 i Restauranter i Alanya | Ingen Kommentarer

Restaurant Lider Paca
Rate this post

De sidste 4-5 år har en af vores absolutte ynglingsrestauranter i Alanya været Restaurant Lider Paca, beliggende kun 3-400m fra vores lejlighed.

Betjeningen er altid meget sød og venlig, men vi kommer naturligvis igen og igen fordi maden er virkelig god og tilmed til en rigtig fornuftig pris. Vi har oplevet at adskillige restauranter i Alanya, som er populære hos lokalbefolkningen, ikke serverer alkohol og dette gælder også for Lider Paca.

Når vi har bestilt maden kommer tjeneren altid med Lavas – et traditionelt langt, fladt tyrkisk brød, med ost og sesamfrø ovenpå som gratis forret. Til brødet serveres Haydari (tyrkiets svar på tzatziki) og Ezme en stærk (ikke voldsomt) salsa af chili, tomat og purløg.

Vi oplever mange lokale tyrkiske familier som besøger restauranten og har bemærket at de ofte “nøjes” med at købe suppe. Kombineret med restaurantens, gratis forret – brødet – som passer glimerende til suppen, får de et lækkert og billigt måltid.

Vi kan kun anbefale denne restaurant som har et særdeles fornuftigt prisniveau sammenlignet med andre, mere turist-orienterede restauranter i Alanya samtidigt med at maden er god og veltilberedt!

Vi kan især anbefale deres shis kebab med lam eller deres Osmanniske gryde med kylling!

Opdatering 09-2014: Denne sensommer besøgte vi igen Lider Paca i Alanya og må desværre fortælle at de har haft en indretningsperson til at køre hele restauranten over med den store hvide pensel og stedets intime og hyggelige atmosfære er fuldstændigt fjernet – men maden er stadig lige god og priserne særdeles fornuftige.

 


Vis Alanyaferien.dk på et større kort

Send kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>